NİĞDE / MERKEZ - Yeşilgölcük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Kas

Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan pankartlar ve türk bayrakları ile Yeşilgölcük Merkez Camii'nde gerçekleştirilen organizasyon fetih suresinin okunması ile başladı. Ardından Okul Müdürü Ahmet Tayfun EREN'in kısa konuşması ile devam etti. Öğle namazının akabinde kılınan cenaze namazı ve dualarla son bulan organizasyonda  Filistin halkının özgürlüğüne kavuşması için temsili olarak güvercinleri gökyüzüne saldı. Filistinli şehitler ve Kudüs’ün özgürlüğü adına güvercinleri gökyüzüne saldıklarını belirten Okul Müdürü Ahmet Tayfun EREN, “Burada öğrencilerimizle beraber gıyabi cenaze namazı kıldık. Şehit oan kardeşlerimizin anısına güvercinleri gökyüzüne salıveriyoruz. Bizler Filistin halkının acısını içimizde yaşıyoruz. İnşallah bir an önce Filistin özgürlüğüne kavuşur” ifadelerini kullandı. Cami cemaati ve veliler tarafından takdir edilen organizasyon dualarla son buldu.